Friday festival

PARADE, DEN BOSCH

02.06.2023

RECAP

PARADE, DEN BOSCH

Je mag een vrijdagmiddagborrel redelijk uit de hand gelopen noemen als je het op de Parade in Den Bosch mag organiseren. Op uitnodiging van het jaarlijkse Wijnfestival stonden we op 2 juni te borrelen aan de voet van de Sint Jan.

Althans...

We begonnen óp de Sint Jan. Eéns in de 100 jaar wordt de toren in het hart van de kathedraal gerestaureerd en wij mochten deze avontuurlijke klim maken, bepakt met een koelbox vol met ijskoude Bavaria biertjes. Bavaria Rooftop Sessions! Toen dit exclusieve vrijmibo-tje op grote hoogte over was, namen we onze gasten mee naar het evenemententerrein.

Een prachtig aangeklede Bossche Parade, vol met kraampjes van de beste wijnkenners uit de omgeving. Het NK sabreren vond plaats, kunstenares Loutje Hoekstra maakte line-art op MANIFY-tasjes en was een optreden met moderne dans, dwars door het publiek. Het uitverkochte festival stroomde snel vol en daarmee ook onze dansvloer. DJ's Fonk en Tonno Disko opende zomers, Nathalie Patty pakte door met hete RnB tunes en Raywell sloot - zoals gewoonlijk - af met een keiharde bangers.

Coming up