Manify Gala

ORANGERIE, DEN BOSCH

02.12.2022

RECAP

ORANGERIE, DEN BOSCH

The party of the year. Zo noemen we het zelf, dus dan heb je wat waar te maken. Elk jaar wordt het MANIFY Gala dikker en dikker. En ook dit jaar durven we met gepaste trots te zeggen dat het feestje van vorig jaar weer overtroffen is. Maar trots zijn we vooral op onze bezoekers, die elk jaar weer enorm uitpakken en met de mooiste creaties op onze rode loper verschijnen!

Dit jaar was het thema 'Masquerade'. Voor velen wat onwennig, at first, maar al snel bleek het een groot succes. Missvendenbrook ontving de knapste koppies verscholen achter de meest bijzondere maskers en mooiste outfits. Sommigen werden zelfs opgehaald en later ook weer thuisgebracht door onze CUPRA x MANIFY VIP Shuttle. Eenmaal binnen was het echter niet direct AAN: we startten de avond namelijk met een klassiek concert van het Amsterdamse Strijkkwartet. Misschien een klein oestertje erbij en een glaasje bubbels. Een rustig en stijlvolle start, want er moet toch een opbouw in zo'n avond zitten 😉

Zodra het doek van het gloednieuwe MANIFY Magazine #4 met niemand minder dan Joshua Nolet, van Chef'Special, op de cover, is het feest. Bart Alba en Derek Shots mixen profi door van klassiek naar classics en krijgen de eerste hakjes van de vloer. Klasse! Everybody set? Want ineens vallen alle lampen uit. Een bizarre lichtshow in combinatie met een klassiek spektakelstuk haalt iedereen uit z'n concentratie. Wanneer Raywell & Ron Simpson plaatsnemen op het toneel, barst de Orangerie - een oude kerk - uit z'n voegen. Het kan aan de Bavariaatjes of de cocktails liggen, maar deze avond mag nooit stoppen.

In de hoek wordt er geflitst. Er staat een rij, want iedereen wil op de nieuwe cover van MANIFY Magazine #4, i.p.v. Joshua. Onze flitskast draait overuren.

Na middernacht kondigt Ron Simpson de laatste artiest van de avond aan. CHIMP - zoals altijd, outfit on point - neemt de decks over en doet zijn ding. En daar gaan onze gasten wel heel erg lekker op!

Dit gala heeft nog dagen nagedreund in onze koppies, maar de roze wolk bleef weken hangen!

Coming up