Manify Gala

ORANGERIE, DEN BOSCH

01.12.2023

RECAP

ORANGERIE, DEN BOSCH

Onze 10 jarig jubileum laten we niet zomaar voorbij gaan. Het MANIFY Gala kreeg daarom een extra feestelijk tintje dit jaar. Binnen enkele minuten was de oude kerk in Den Bosch dan ook stijf uitverkocht. Dik 900 man had zich uitgedost, volgens het thema 'haute couture', voor The Party of the Year! In de MANIFY x Cupra VIP Shuttle werden enkele gelukkigen direct op de Bavaria Blue Carpet afgezet, voor een kiekje nu het haar nog netjes zat. Met een beetje extra geluk werd je uitgenodigd voor de camera van Rachelle van den Broek, om wat pittige dilemma's te beantwoorden.

Eenmaal binnen werd de cover van MANIFY Magazine #6 onthuld met niemand minder dan aanstormend DJ-talent, Mau P (bekend van Drugs from Amsterdam). Daarna volgde op de catwalk een Fashion Show met Glass, Hype Heroes, Liefste Fashion, Van Tilburg en Harley-Davidson als curatoren. De modellen bleken al snel professioneel danseressen te zijn en zetten de zaal op z'n kop!

Natuurlijk zorgden DJ's Fleur du Bonheur, LEYO, Bartje Bricks en CHIMP dat het antieke dak van de kerk af geblazen werd. En dat op een podium vóór een enorme Schaap & Citroen 'diver watch' met van LED, waar een enorme klok af en toe de tijd terug draaide en beelden van de afgelopen 10 jaar MANIFY en MANIFY Out of office liet zien.

Tenslotte volgde een aardig hangover en gelukkig heel veel legendarische beelden!

Coming up