Out of office

HUIS73, DEN BOSCH

20.01.2023

RECAP

HUIS73, DEN BOSCH

Ooit het middenplein van drie monumentale panden, maar nu het toneel van je favoriete uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel. Huis73 is volledig overdekt door een prachtig glazen plafond, maar de unieke sfeer van het middenplein staat nog steeds. Aan ons de taak om het om te toveren tot een mooi feestje!

Om de afterwork borrel vibe kracht bij te zetten hadden we de stage ingericht als een kantoor en de DJ booth op een van onze eigen bureau's gezet. Op een oude beeldbuis monitor knipperde het MANIFY Out of office logo af en toe. De enorme locatie was binnen no-time uitverkocht, dus het was duidelijk dat jullie er zin in hadden. Daar stemden DJ's GISSA, DJ Deugniet, Vieze Versa & Tom Brown hun tunes op af. De nachtegaaltjes onder ons konden ei kwijt bij de Karaoke stage in de Theaterzaal. Waar overigens een 10 meter lange Bavaria bar stond en daar tegenover de lokale limoncello-helden van Karoli.

Voor de hongerige bezoeker hadden we een grootheid van de Bossche markt naar Huis73 gehaald: Issue Eats, maakt veruit de beste Indiase hapjes van de stad en daar werd gretig gebruik van gemaakt. En door de massa zou je bijna vergeten dat we met z'n allen in een live kunstwerk van Egbert Egd stonden te dansen. We hadden een gloednieuwe Cupra Born het middenplein op gereden, waar de kunstenaar - geïnspireerd door het logo van Cupra - een metersgroot tape-artwork omheen maakte. Het proces en sfeerbeelden van de Cupra werden op oude, refirbished, beeldbuizen van Supa Dupa weergeven. Arty!

Coming up