a

MANIFY Out of office

Follow Us

Image Alt

About Us

MANIFY: Out of office

// THAT FRIDAY FEELING

De vrijdag is de dag dat iedereen met een goed gevoel uit bed stapt. Het is de laatste dag van de week; het casual friday en veel mensen werken thuis of zijn zelfs vrij. Een ding is zeker, de laptops gaan op tijd dicht en de koelkast gaat op tijd open.

Wij claimen dit moment met MANIFY: Out of office. Tijdens deze uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel brengen we de MANIFY-lifestyle naar jou toe. Goed eten, lekkere biertjes en cocktails, heerlijke muziek, toffe merken, unieke ervaringen, maar belangrijkste is toch wel het samenbrengen van jullie; de mooiste mensen van Nederland!

// Vroeg pieken

We hebben het allemaal (te) druk en moeten al onze vrije tijd in twee dagen weekend proppen. De tijden dat we tot 14:00 in bed konden liggen zijn voorbij – als je dat al lukt. De nacht wordt dus steeds waardevoller. Om op één oor door te brengen, that is.

We beginnen daarom al lekker vroeg met onze events en sluiten dan ook vroeg af. En voor iedereen die in de ontkenning zit: er is altijd wel ergens een afterparty te vinden!

// RECAPS