a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Follow Us

Image Alt

SMEDERIJ TILBURG // 21.08.2020

MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-17
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-33
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-36
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-4
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-8
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-24
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-29
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-51
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-34
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-38
MANIFY_Out_of_office_SmederijTerras_21-08_NWM-59

Smederij Tilburg // 21.08.2020

We horen het nog steeds: het laatste échte feestje was bij jullie! 6 maart 2020 bij EVE in Tilburg, daarna werden we noodgedwongen in onze huizen gestopt zonder perspectief of er dit jaar nog wel een feestje zou zijn. En toen kwam de introductie van de zitfeestjes. Thank god! Na twee succesvolle zit-edities in de Orangerie en aan de Costa del Silo in Den Bosch, zijn we eindelijk terug in Tilburg. Dit keer op het terras voor Club Smederij!

Twee shifts, twee DJ’s, een zonnetje en een terras vol prachtige mensen met een heerlijk koud biertje in de hand. Wat heb je nog meer nodig? Beide shifts werden heerlijk afgetrapt door Poko Poko en feestelijk afgesloten door Vieze Versa. Nooit geweten dat dansen met je billen op een stoel zo lekker zou kunnen voelen!

We trapten het weekend af in stijl met een exclusieve workshop door premium tassenmerk Laauw. Een selecte groep kreeg de mogelijkheid om samen met de ontwerpster van Laauw hun eigen tas te tekenen in een compleet lege Club Smederij. Als dat niet inspirerend is? De eerste schetsen werden gedaan op de Twist off, Scratch on-bottles van Bavaria. Het uiteindelijke werk werd beoordeeld en twee gelukkigen zien hun ontwerp werkelijk in productie gaan en krijgen de tas thuisgestuurd! Hoe vet is dat?

De keuken werd bemand door de heren van BAO Atelier by KokomiTo be honest: we vaak lekker gegeten, maar dit was wel écht geniaal hoor! Ook stond er op de achtergrond een lekkere beer can chicken te garen met Bavaria 8.6. What else?

Dit was een heerlijke editie en we komen snel bij jullie terug, Tilburg!