a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Follow Us

Image Alt

MARIAPAVILJOEN DEN BOSCH // 27.07.2018

manify-out-of-office-e8-39-manify
manify-out-of-office-e8-46-manify
manify-out-of-office-e8-9-manify
manify-out-of-office-e8-10-manify
manify-out-of-office-e8-17-manify
manify-out-of-office-e8-15-manify
manify-out-of-office-e8-37-manify
manify-out-of-office-e8-24-manify
manify-out-of-office-e8-38-manify
manify-out-of-office-e8-35-manify
manify-out-of-office-e8-43-manify
manify-out-of-office-e8-67-manify
manify-out-of-office-e8-74-manify
manify-out-of-office-e8-77-manify
manify-out-of-office-e8-85-manify

Mariapaviljoen Den Bosch // 27.07.2018

MANIFY: Out of office, Episode 8

Het enige echte strand-terras van ‘s-Hertogenbosch was 27 juli het toneel van de leukste vrijmibeaux van het zuiden: ‘MANIFY: Out of office’. De warmste dag van het jaar werd op deze, met heerlijke frisse speciaalbiertjes en cocktails overspoelde, vrijdagmiddagborrel perfect afgesloten. True, het was met ruim 750 man een beetje krap bij de barren, maar we kunnen zeker weer spreken van een legendarische editie.

DJ – FOOD – DRINKS – BEACH TERRACE

Life’s a Beach

We hadden het geluk dat we deze hete dag op het strandje in de schaduw hebben konden spenderen. Er was een zwembadje, waterpistolen en de dresscode was beach-chique. Geloof ons maar, jullie domineerden dit!

Free VIP Shuttle Service

Excuse me?Jup, we haalden onze gasten thuis of van kantoor op met een dikke Land Rover of Jaguar van The Adventure. Privéchauffeur, een flesje Freixenetcava erbij. Zo arriveer je gegarandeerd in stijl! En het mooie is: we brachten je ook nog eens thuis!

Barbershop

Wilde baardjes waren niet veilig, want de helden van Barbier Scheidinggaven gratis shaves weg. Menig man is met een strakke kaaklijn naar huis gegaan, want je denkt toch niet dat we je ongeschoren het feestje lieten verlaten?

Mja. En de rest is geschiedenis.