a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Follow Us

Image Alt

COSTA DEL SILO DEN BOSCH // 14.08.2020

MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-4
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-2
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-1
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_14-08_NWM-59
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_14-08_NWM-31
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-3
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-5
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_14-08_NWM-55
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_14-08_NWM-51
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-7
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-8
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-9
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_IGsq-10
MANIFY_Out_of_office_CostadelSilo_14-08_NWM-42

Costa del Silo // 14.08.2020

Hartje Corona-zomer een evenement organiseren? Ja hoor, let’s go! Op 1,5 meter afstand, met de bips vastgekoekt aan de stoel dansten we op 14 augustus 2020 het weekend in aan de Costa del Silo! De Bossche Zomer is een concept in Den Bosch dat de bewoners van de stad op een veilige manier tóch een onvergetelijke zomer heeft gegeven. Costa del Silo was een van de prachtige pop-up terrassen, dus we konden niet wachten om daar een editie van onze heerlijke vrijdagborrel te organiseren!

De boys van Cinqo Domingo trapte af met heerlijke tropische tunes, die de koude Claro-tjes en Bavaria pilsjes nóg beter deden smaken. Het zonnetje werkte dit alleen maar in de hand. Vanuit het centrum van Den Bosch voer er een prachtige oude sloep (van Sloepje voor een Groepje) met nieuwe aanwas richting het evenement op de Tramkade. Het was in no-time vol!

De dames en heren van Breton sur Place, Barkade en Willy’s Nacho’s verzorgden jullie hongerige buikjes en er kon gegamed worden in de Barkade-container. Maar wat is een strand zonder zonnebrillenverkopers? Niks. Hadden we geregeld. Wie wil er nou niet zo’ kek MANIFY-brilletje?

Kremlin Disko sloot, samen met een hele toffe meneer die vrij handig is met slijptollen (of is het slijptols?), de avond af en zorgde dat iedereen z’n uiterste best deed om z’n beste ‘zit-choreografieën’ te laten zien. Held!